Modernist Cuisine at Home
Recipe manual
Modernist Cuisine at Home sets new standards for cookbooks with its concept. It is the ultimate handbook for anyone who wants to create world-class culinary techniques at home. In this spectacularly illustrated book, Nathan Myhrvold and Maxime Bilet revisit the topics covered in the 2,500-page work, but this time for cooks who are not recognised kitchen professionals. These descriptions are supplemented by completely new recipes that can be prepared with ordinary ingredients and equipment.
Redesign of the single volume and the manual. Preparation, workflow optimisation and finishing for 5 language edition teams – Taschen, 2014
Modernist Cuisine at Home
Rezepthandbuch
Modernist Cuisine at Home setzt mit seinem Konzept neue Standards für Kochbücher. Es ist das ultimative Handbuch für alle, die zu Hause kulinarische Techniken von Weltklasseniveau umsetzen wollen. In dem spektakulär illustrierten Buch greifen Nathan Myhrvold und Maxime Bilet die Themen des 2.500-seitigen Werks erneut auf, diesmal aber auch für Köche, die keine ausgewiesenen Küchenprofis sind. Ergänzt werden diese Darstellungen durch völlig neue Rezepte, die mit gewöhnlichen Zutaten und Gerätschaften zubereitet werden können.
Re-Design des Einzelbandes und des Handbuchs. Vorbereitung, Workflowoptimierung und Finishing für 5 Sprachausgaben-Teams — Taschen, 2014
More selected projects
Weiß-Freiburg GmbH — Grafik und Buchgestaltung
Wentzingerstraße 60, 79106 Freiburg im Breisgau, Germany
+49-761-7075825, E-Mail
Newsletter | Instagram | Projektarchiv | Datenschutz | Impressum | AGB